Tools for compassion

OM OSS

Vill du arrangera möten och konferensen med ett högre värde? Känner du som vi att det är perfekt att kombinera sin professionella kompetens, nätverkande och kunskapsförmedling med viljan att göra gott för andra? Då ska du samarbeta med oss!

Eventools koncept Tools for Compassion innebär att vi tillsammans med dig genomför dels möten och konferenser, där det ekonomiska resultatet går oavkortat till ett välgörande ändamål, dels arrangerar välgörenhetsaktiviteter såsom galor och andra event till förmån för olika välgörenhetsprojekt-, organisationer och föreningar.

VÅRT BIDRAG

Vårt bidrag blir att planera och genomföra dessa aktiviteter och möten tillsammans med dig och andra parter, och vi gör det som ett kostnadsteckningsprojekt. Inga marginaler, påslag eller liknande. Det här innebär att du, om du vill samarbeta med oss inom konceptet Tools for Compassion, bara betalar hälften av vad vi kostar ”i vanliga fall”.

Vi vet nämligen att det finns många engagerade personer som inte kan arrangera välgörenhetsaktiviteter av den enkla anledningen att det är för dyrt att få hjälp med planering och genomförande. På det här sättet kan vi hjälpa till så mycket vi kan och förmår ekonomiskt.

KONTAKTA OSS

Tycker du det här är en bra idé och blir varm i kroppen av det här upplägget, kontakta oss så pratar vi vidare! Vi tycker det är en lysande idé att kombinera möten och events med välgör enhet!